hirdetés



Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik

Gép- és anyagújdonságok

Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik

Az Ikea arra kér mindenkit, hogy amennyiben Gunggung gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi Ikea áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.

A cég ugyanis olyan esetekről értesült, amikor a hinta felfüggesztő alkatrészei nem bizonyultak az Ikea minőségi elvárásainak megfelelőnek, ezáltal súlyos sérülés lehetősége állt fenn.

„Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek ösztönzőleg hatnak a gyerekek kreativitására és a fizikai játék iránti természetes igényükre. A gyerekek a játék során nem ügyelnek a biztonságukra, ezért erről nekünk kell gondoskodnunk, még a termékfejlesztés során. Az Ikea elkötelezett álláspontja, hogy kizárólag olyan játékokat árusít, amelyeket a saját gyermekeinknek is jó szívvel adnánk.

A Gunggung hinta a piacra kerülése előtt megfelelt a fennálló összes szabványnak és előírásnak. A termékeinket ugyanakkor a piacra kerülésük után is folyamatosan teszteljük. Ezek tapasztalatai alapján, továbbá a tudomásunkra jutott esetek után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Gunggung hinta felfüggesztő alkatrészei nem teljesítik szigorú előírásainkat. A további balesetek elkerülése érdekében ezért haladéktalanul kivonjuk a forgalomból a Gunggung hintát” – mondja Cindy Andersen, a Gyerekek Ikea-ja termékcsoport felelős vezetője.

A Gunggung hintát bármelyik Ikea áruházban visszavesszük, és a vételár teljes összegét visszatérítjük. A visszatérítéshez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló blokkot.

További információ a www.ikea.hu weboldalon található, vagy a 06 1 460 31 60-as telefonszámon kapható.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Egyszerű IKEA-s tükrökkel dobta fel a lépcsőfordulót
Mire lehet felhasználni az IKEA klasszikus, négy darabos tükörkészletét? Például a következő projektre!


csináld magad
IKEA hack: kültéri bútor felújítása mozaikcsempével
Ha ráférne egy kis felújítás a kerti bútoraidra, még most vágj bele! Íme egy kis inspiráció hozzá.


csináld magad
IKEA-s tálakból készített dizájnos dohányzóasztalt
Egyszerű szervírozótálakat egymáshoz ragasztva készített trendi asztallábakat egy tiktoker. A kreatív ötlet sokak tetszését elnyerte.


csináld magad
Zseniális megoldások IKEA-bútorok átalakításához
Szereted az IKEA-bútorokat, de szívesen hoznál ki belőlük még többet? Máris mutatunk néhány könnyen megvalósítható ötletet!











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság